KONTAKT

Det är oss du möter på våra pass och aktiviteter:

Paul Silfverstråle

paul tusc

Grundare av Evotraining med 30 års bakgrund som kroppsterapeut, utbildare och lärare i asiatisk kampkonst. Bodde och tränade i Asien under 90-talet och tävlingskarriären i kampsport består bla av 6 europamästartitlar och landslagstränaruppdrag.
Drivs av gedigen nyfikenhet på människan som individ och art, hennes historia och framtid.
Tanken på rörelse och träning i lekfull kontext av individ – grupp/stam – miljö/habitat finns alltid som princip.
Paul nås på: paul (at) evotraining.se

Personlig Träning – Evotraining

Är du nyfiken på mer så finns möjlighet att boka Evotraining som personlig träning/konsultation. Vare sig det rör sig om rörelse-/ återhämtningsoptimering på elitnivå, att komma tillrätta med smärt-/rörelseproblematik eller ren och skär nyfikenhet så är du varmt välkommen. Det är garanterat en dörr du nog inte öppnat i din egen medvetenhet och utveckling ännu. För mer info och bokning med Paul klicka på knappen nedan:

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px

 

Stephen Macken

stephen

Har mångårig kampkonstbakgrund, bl a inom Bujinkan. Denne irändare är ett unikum i rörlighet och har en högt utvecklad förmåga att hantera sin kropp i fall och rullningar. Ett gediget naturintresse med trädklättring som extra krydda toppar motivationen och drivet till rörelse.
Stephen nås på: stephen (at) evotraining.se

 

Petra Gannholm

petra

Massageterapeut med gediget människo- och rörelseintresse. Fäktning, konståkning, cross-fit, simning finns med i bagaget där man även hittar två VM-guld i undervattensrugby som främsta tävlingsmeriter. Har en stark vision/mission i att inspirera och hjälpa människor till ett glatt, vitalt och hållbart liv.
Petra nås på: petra (at) evotraining.se

Personlig Träning – Evotraining

Är du nyfiken på mer så finns möjlighet att boka Evotraining som personlig träning/konsultation. Vare sig det rör sig om rörelse-/återhämtningsoptimering på elitnivå, att komma tillrätta med smärt-/rörelseproblematik eller ren och skär nyfikenhet så är du varmt välkommen. Det är garanterat en dörr du nog inte öppnat i din egen medvetenhet och utveckling ännu. För mer info och bokning med Petra klicka på knappen nedan:

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px

 

Du är naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss!
Vi håller även föreläsningar, workshops och utbildningar för individ, organisation och företag.
Förutom e-post kan du även kontakta oss genom kontaktformuläret nedan.

 

evoträ